Bog & idéGry Bastiansen

Bøger skrevet af Gry Bastiansen

Læs mere om Gry Bastiansen
3 produkter
3 produkter
Børn med eksplosiv adfærd
Børn med eksplosiv adfærdGry Bastiansen
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Børn med eksplosiv adfærd
Positiv psykologi og styrketræning
Positiv psykologi og styrketræningGry Bastiansen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi og styrketræning
Fra kaos til kontrol
Fra kaos til kontrolGry Bastiansen
409,95 DKK
Hæftet
(1)
Fra kaos til kontrol

Mere om Gry Bastiansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Gry Bastiansen. På listen nedenfor finder du Bastiansens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra kaos til kontrol" udgivet af Akademisk Forlag - "Børn med eksplosiv adfærd" i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk Forlag - "Positiv psykologi og styrketræning " i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk Forlag - "Små skridt" udgivet af Dafolo

Bøger af Gry Bastiansen

Gry Bastiansen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Gry Bastiansen bøger i samtlige formater. Bastiansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gry Bastiansens "Fra kaos til kontrol"

Hos Bog & idé er "Fra kaos til kontrol" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Børn med eksplosiv adfærd" af Gry Bastiansen

Det er muligt at købe Gry Bastiansens "Børn med eksplosiv adfærd" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Bastiansens serie "Lyst og læring". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gry Bastiansen