Bog & idéGunilla Carlsson Kendall

Bøger skrevet af Gunilla Carlsson Kendall

Læs mere om Gunilla Carlsson Kendall
2 produkter
2 produkter
At forstå og arbejde med ADHD
At forstå og arbejde med ADHDGunilla Carlsson Kendall
49,95 DKK
EBOG
(0)
At forstå og arbejde med ADHD
Elever med svag teoretisk formåen
Elever med svag teoretisk formåemGunilla Carlsson Kendell
49,95 DKK
EBOG
(0)
Elever med svag teoretisk formåem

Mere om Gunilla Carlsson Kendall

Hvis du er på jagt efter en bog fra Gunilla Carlsson Kendall, ser du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kendall.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elever med svag teoretisk formåem" i serien "Fagpjecer" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "At forstå og arbejde med ADHD" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Elever med svag teoretisk formåen" udgivet af Alinea - "At forstå og arbejde med ADHD" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Gunilla Carlsson Kendall

Gunilla Carlsson Kendall har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Kendalls bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Kendall er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Elever med svag teoretisk formåem" af Gunilla Carlsson Kendall

Det er muligt at købe Gunilla Carlsson Kendalls "Elever med svag teoretisk formåem" som ebog. Med "Elever med svag teoretisk formåem" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Kendalls serie "Fagpjecer". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special-pædagogisk forlag.

"At forstå og arbejde med ADHD" af Gunilla Carlsson Kendall

Hos Bog & idé er "At forstå og arbejde med ADHD" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "At forstå og arbejde med ADHD" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-pædagogisk forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gunilla Carlsson Kendall