Bog & idéGunilla Carlsson Kendell

Bøger skrevet af Gunilla Carlsson Kendell

Læs mere om Gunilla Carlsson Kendell
1 produkter
1 produkter
Elever med svag teoretisk formåen
Elever med svag teoretisk formåemGunilla Carlsson Kendell
49,95 DKK
EBOG
(0)
Elever med svag teoretisk formåem

Mere om Gunilla Carlsson Kendell

Gunilla Carlsson Kendell har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Elever med svag teoretisk formåem". Det er Special-pædagogisk forlag, der har udgivet den på dansk. "Elever med svag teoretisk formåem" er desuden en del af serien "Fagpjecer".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gunilla Carlsson Kendells "Elever med svag teoretisk formåem"

Det er muligt at købe Gunilla Carlsson Kendells "Elever med svag teoretisk formåem" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Elever med svag teoretisk formåem" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Fagpjecer". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-pædagogisk forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Kendell, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gunilla Carlsson Kendell