Bog & idéGunilla Eldh

Bøger skrevet af Gunilla Eldh

Læs mere om Gunilla Eldh
2 produkter
2 produkter
Hjernen styrer smerterne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hjernen styrer smerterneMartin Ingvar
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Hjernen styrer smerterne
Hjernen styrer smerterne
Hjernen styrer smerterneMartin Ingvar
109,95 DKK
EBOG
(0)
Hjernen styrer smerterne

Mere om Gunilla Eldh

Gunilla Eldh har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Eldh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lad hjernen styre i skolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Hjernen styrer smerterne" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Gunilla Eldh

Der er to tilgængelige udgivelser af Gunilla Eldh hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Eldhs bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Eldh er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gunilla Eldhs "Lad hjernen styre i skolen"

Hos Bog & idé er "Lad hjernen styre i skolen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Hjernen styrer smerterne" af Gunilla Eldh

Hos Bog & idé er "Hjernen styrer smerterne" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunilla Eldh