Bog & idéGunnar Sivertsen

Bøger skrevet af Gunnar Sivertsen

Læs mere om Gunnar Sivertsen
1 produkter
1 produkter
Kilden til Jeppe paa Bierget
Kilden til Jeppe paa BiergetGunnar Sivertsen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Kilden til Jeppe paa Bierget

Mere om Gunnar Sivertsen

Der findes forskellige bøger af Gunnar Sivertsen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Sivertsen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Gunnar Sivertsens bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Internationalization via journals " i serien "Nord" udgivet af Nordic Council of Ministers Nordic Council - "Kilden til Jeppe paa Bierget" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ind i Holbergs fjerde århundrede" udgivet af Museum Tusculanum

Mere om Gunnar Sivertsens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Gunnar Sivertsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Gunnar Sivertsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Sivertsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Internationalization via journals " af Gunnar Sivertsen

Hos Bog & idé er "Internationalization via journals " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Nord". Det er Nordic Council of Ministers Nordic Council, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Kilden til Jeppe paa Bierget" af Gunnar Sivertsen

Det er muligt at købe Gunnar Sivertsens "Kilden til Jeppe paa Bierget" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Sivertsen