Bog & idéH. Lindahl Nielsen

Bøger skrevet af H. Lindahl Nielsen

Læs mere om H. Lindahl Nielsen
1 produkter
1 produkter
Drabet i den tyrkiske klub
Drabet i den tyrkiske klubH. Lindahl Nielsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Drabet i den tyrkiske klub

Mere om H. Lindahl Nielsen

H. Lindahl Nielsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Drabet i den tyrkiske klub". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Drabet i den tyrkiske klub" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Drabet i den tyrkiske klub" af H. Lindahl Nielsen

Det er muligt at købe H. Lindahl Nielsens "Drabet i den tyrkiske klub" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Drabet i den tyrkiske klub" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af H. Lindahl Nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
H. Lindahl Nielsen