Bog & idéH. P. Rosenmeier

Bøger skrevet af H. P. Rosenmeier

Læs mere om H. P. Rosenmeier
1 produkter
1 produkter
Mangler ved fast ejendom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mangler ved fast ejendomH. P. Rosenmeier
998,96 DKK
Hæftet
(0)
Mangler ved fast ejendom

Mere om H. P. Rosenmeier

H. P. Rosenmeier har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rosenmeiers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mangler ved fast ejendom" udgivet af Karnov Group Denmark - "Mangler ved fast ejendom" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Den aktuelle retspraksis om mangler ved fast ejendom" udgivet af Thomson

H. P. Rosenmeiers bøger

Der er tre tilgængelige bøger af H. P. Rosenmeier hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Rosenmeiers bøger som hæftet. Bøgerne af Rosenmeier er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

H. P. Rosenmeiers "Mangler ved fast ejendom"

Det er muligt at købe H. P. Rosenmeiers "Mangler ved fast ejendom" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Karnov Group Denmark, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Mangler ved fast ejendom" af H. P. Rosenmeier

Hos Bog & idé er "Mangler ved fast ejendom" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
H. P. Rosenmeier