Bog & idéHADDON

Bøger skrevet af HADDON

Læs mere om HADDON
1 produkter
1 produkter
DEN MYSTISKE SAG OM HUNDEN I.. ROSINANTE
Den mystiske sag om hunden i nattenMark Haddon
79,95 DKK
EBOG
(2)
Den mystiske sag om hunden i natten

Mere om HADDON

HADDON har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra -.
Bøgerne fra HADDON kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Porpoise" udgivet af Vintage - "Den mystiske sag om hunden i natten" udgivet af Høst & Søn - "The Porpoise" udgivet af Chatto & Windus - "Den mystiske sag om hunden i natten" udgivet af Høst og Søn - "DEN MYSTISKE SAG OM HUNDEN I.. ROSINANTE" udgivet af Rosinate & Co - "Den mystiske sag om hunden i natten, mr" udgivet af Rosinante - "En smule ubelejligt" udgivet af - - "Den mystiske sag om hunden i natten" udgivet af Rosinante - "The Pier Falls" udgivet af Jonathan Cape - "Den mystiske sag om hunden i natten" i serien "Rosinante paperbacks" udgivet af Rosinante - "The Curious Incident of the Dog in the Night" udgivet af Vintage

HADDON's bøger

HADDON har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra HADDON kommer i flere forskellige formater. - har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Porpoise" af HADDON

Hos Bog & idé er "The Porpoise" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Vintage.

HADDON "Den mystiske sag om hunden i natten"

Hos Bog & idé er "Den mystiske sag om hunden i natten" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have HADDON's "Den mystiske sag om hunden i natten" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er Høst & Søn, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
HADDON