Bog & idéHadi S. Lile

Bøger skrevet af Hadi S. Lile

Læs mere om Hadi S. Lile
1 produkter
1 produkter
Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunn
Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunnAnna Lydia Svalastog
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunn

Mere om Hadi S. Lile

Der er bare én bog af Hadi S. Lile tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunn". Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hadi S. Liles "Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunn"

"Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunn" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Hadi S. Lile skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hadi S. Lile