Bog & idéHadley Dyer

Bøger skrevet af Hadley Dyer

Læs mere om Hadley Dyer
3 produkter
3 produkter
Her så langt væk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Her så langt vækHadley Dyer
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Her så langt væk
Her så langt væk
STREAM
Her så langt vækHadley Dyer
49,95 DKK
Lydbog
(3)
Her så langt væk
Her så langt væk
Her så langt vækHadley Dyer
119,95 DKK
EBOG
(3)
Her så langt væk

Mere om Hadley Dyer

Der er flere bøger fra Hadley Dyer på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dyers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Her så langt væk" udgivet af Høst & Søn - "Her så langt væk" udgivet af Høst og Søn

Mere om Hadley Dyers bøger

Du kan bestille to bøger af Hadley Dyer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Hadley Dyer kan købes i et udvalg af formater. Dyers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Her så langt væk" af Hadley Dyer

"Her så langt væk" er tilgængelig som ebog. "Her så langt væk" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Høst & Søn, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Her så langt væk" af Hadley Dyer

"Her så langt væk" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Høst og Søn, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hadley Dyer