Bog & idéHakan Kalkan

Bøger skrevet af Hakan Kalkan

Læs mere om Hakan Kalkan
2 produkter
2 produkter
Veje til Respekt
Veje til RespektHakan Kalkan
379,95 DKK
Hæftet
(1)
Veje til Respekt
Shababs - gadekultur, gadens økonomi og respekt på Nørrebro
BOEGERTILSTAERKPRIS
Shababs - gadekultur, gadens økonomi og respekt på NørrebroHakan Kalkan
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Shababs - gadekultur, gadens økonomi og respekt på Nørrebro

Mere om Hakan Kalkan

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Hakan Kalkan. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Kalkan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Veje til Respekt" udgivet af Gyldendal - "Gadeliv blandt unge mænd fra Nørrebro" i serien "SBi" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger skrevet af Hakan Kalkan

Du kan finde to bøger af Hakan Kalkan her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Kalkan som hæftet. Kalkans bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Veje til Respekt" af Hakan Kalkan

Hos Bog & idé er "Veje til Respekt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Hakan Kalkan "Gadeliv blandt unge mænd fra Nørrebro"

Hos Bog & idé er "Gadeliv blandt unge mænd fra Nørrebro" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Kalkans serie "SBi". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hakan Kalkan