Bog & idéHakon Mosbech

Bøger skrevet af Hakon Mosbech

Læs mere om Hakon Mosbech
1 produkter
1 produkter
Historiens værste seriemordere 1
Historiens værste seriemordere 1Alt Om Historie
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Historiens værste seriemordere 1

Mere om Hakon Mosbech

Der findes flere bøger skrevet af Hakon Mosbech tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mosbechs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historiens værste seriemordere 1" i serien "Historiens værste seriemordere" udgivet af Bonnier Publications International - "Arvingerne" udgivet af Zetland

Bøger skrevet af Hakon Mosbech

Du kan købe to bøger af Hakon Mosbech her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Hakon Mosbech fås i forskellige formater. Bøgerne af Mosbech er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hakon Mosbechs "Historiens værste seriemordere 1"

Hos Bog & idé er "Historiens værste seriemordere 1" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Historiens værste seriemordere 1" af Hakon Mosbech med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Mosbechs serie "Historiens værste seriemordere". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bonnier Publications International.

Hakon Mosbech "Arvingerne"

"Arvingerne" kan købes online som e-bog. Hvis du køber "Arvingerne" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Zetland, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hakon Mosbech