Bog & idéHalldór Laxness

Bøger skrevet af Halldór Laxness

Læs mere om Halldór Laxness
5 produkter
5 produkter
Frie folk
Frie folkHalldór Laxness
349,95 DKK
Hardback
(1)
Frie folk
Salka Valka
Salka ValkaHalldór Laxness
229,95 DKK
Hæftet
(4)
Salka Valka
Salka Valka
Salka ValkaHalldór Laxness
79,95 DKK
EBOG
(3)
Salka Valka
Salka Valka
STREAM
Salka ValkaHalldór Laxness
159,95 DKK
Lydbog
(4)
Salka Valka
Frie folk
Frie FolkHalldór Laxness
149,95 DKK
EBOG
(1)
Frie Folk

Mere om Halldór Laxness

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger af Halldór Laxness. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Laxness.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Salka Valka" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Salka Valka" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Salka Valka " i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Salka Valka" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Salka Valka" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal

Mere om Halldór Laxness' bøger

Halldór Laxness har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Halldór Laxness kan købes i et udvalg af formater. Laxness' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Salka Valka" af Halldór Laxness

Det er muligt at købe Halldór Laxness' "Salka Valka" som e-bog. "Salka Valka" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Klassikere med forord". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Salka Valka" af Halldór Laxness

Det er muligt at købe Halldór Laxness' "Salka Valka" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Laxness' serie "Klassikere med forord". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Halldór Laxness