Bog & idéHallgrimur Helgason

Bøger skrevet af Hallgrimur Helgason

Læs mere om Hallgrimur Helgason
1 produkter
1 produkter
Kvinden ved 1000° C
Kvinden ved 1000° CHallgrimur Helgason
199,95 DKK
Paperback
(8)
Kvinden ved 1000° C

Mere om Hallgrimur Helgason

Hvis du søger en bog af Hallgrimur Helgason, har du et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Helgasons seneste udgivelser.
Bøgerne fra Hallgrimur Helgason tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Woman at 1,000 Degrees" udgivet af Oneworld Publications - "Kvinden ved 1000° C" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Islands forfatter" udgivet af - - "Stormland" udgivet af Gyldendal - "Kvinden ved 1000° C" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Hallgrimur Helgason

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Hallgrimur Helgason hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Hallgrimur Helgason fås i forskellige formater. Bøgerne af Helgason er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Woman at 1,000 Degrees" af Hallgrimur Helgason

"The Woman at 1,000 Degrees" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Oneworld Publications, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Hallgrimur Helgason "Kvinden ved 1000° C"

Det er muligt at købe Hallgrimur Helgasons "Kvinden ved 1000° C" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hallgrimur Helgason