Bog & idéHalli Jastaran Faulkner

Bøger skrevet af Halli Jastaran Faulkner

Læs mere om Halli Jastaran Faulkner
1 produkter
1 produkter
Los Angeles
Los AngelesHalli Jastaran Faulkner
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Los Angeles

Mere om Halli Jastaran Faulkner

Halli Jastaran Faulkner har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Los Angeles". Den er publiceret af Avalon Travel Publishing på engelsk. "Los Angeles" er desuden tilknyttet serien "Moon Handbooks".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Halli Jastaran Faulkners "Los Angeles"

Det er muligt at købe Halli Jastaran Faulkners "Los Angeles" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Halli Jastaran Faulkner fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Halli Jastaran Faulkner