Bog & idéHalvor Bjørnsrud

Bøger skrevet af Halvor Bjørnsrud

Læs mere om Halvor Bjørnsrud
1 produkter
1 produkter
Den inkluderende fellesskolen : læringskraft for elever og lærere?
Den inkluderende fellesskolen : læringskraft for elever og lærere?Halvor Bjørnsrud
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Den inkluderende fellesskolen : læringskraft for elever og lærere?

Mere om Halvor Bjørnsrud

Halvor Bjørnsrud har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Den inkluderende fellesskolen : læringskraft for elever og lærere?". Den er publiceret af Gyldendal akademisk på norsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den inkluderende fellesskolen : læringskraft for elever og lærere?" af Halvor Bjørnsrud

Det er muligt at købe Halvor Bjørnsruds "Den inkluderende fellesskolen : læringskraft for elever og lærere?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Endnu en af Halvor Bjørnsrud fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Halvor Bjørnsrud