Bog & idéHanadi Zarka

Bøger skrevet af Hanadi Zarka

Læs mere om Hanadi Zarka
1 produkter
1 produkter
læn din sorg mod min
Jeg så en bleg sky, hørte sort regnHanadi Zarka
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Jeg så en bleg sky, hørte sort regn

Mere om Hanadi Zarka

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Hanadi Zarka. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Zarka.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livet er roligt i vitrineskabet" udgivet af Harpyie - "Alzheimers" i serien "Poetic corridors (Dam-Cph 2011)" udgivet af Korridor¤Det Heterotopiske Bibliotek

Bøger skrevet af Hanadi Zarka

Du kan købe to bøger af Hanadi Zarka her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Zarka som hæftet. Bøgerne af Zarka er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hanadi Zarkas "Livet er roligt i vitrineskabet"

Hos Bog & idé er "Livet er roligt i vitrineskabet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Harpyie, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Alzheimers" af Hanadi Zarka

Det er muligt at købe Hanadi Zarkas "Alzheimers" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Zarkas serie "Poetic corridors (Dam-Cph 2011)". Det er Korridor¤Det Heterotopiske Bibliotek, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanadi Zarka