Bog & idéHanna Jangö

Bøger skrevet af Hanna Jangö

Læs mere om Hanna Jangö
1 produkter
1 produkter
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
529,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi

Mere om Hanna Jangö

Der findes forskellige bøger skrevet af Hanna Jangö tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jangö.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Hanna Jangös bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ars pariendi" udgivet af Gyldendal - "Tissue-engineering as an adjunct to pelvic reconstructive surgery" udgivet af Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen

Bøger af Hanna Jangö

Der er to tilgængelige udgivelser af Hanna Jangö hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Jangös bøger kommer i flere formater. Jangös bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanna Jangös "Ars pariendi"

"Ars pariendi" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Tissue-engineering as an adjunct to pelvic reconstructive surgery" af Hanna Jangö

"Tissue-engineering as an adjunct to pelvic reconstructive surgery" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen.
Detaljer
Fulde navn:
Hanna Jangö