Bog & idéHannah Fry

Bøger skrevet af Hannah Fry

Læs mere om Hannah Fry
1 produkter
1 produkter
Hello World: How to be Human in the Age of the Machine
Hello World: How to be Human in the Age of the MachineHannah Fry
149,95 DKK
Paperback
(0)
Hello World: How to be Human in the Age of the Machine

Mere om Hannah Fry

Der er bare én bog af Hannah Fry tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Hello World: How to be Human in the Age of the Machine". Den er udgivet af Black Swan på engelsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hannah Frys "Hello World: How to be Human in the Age of the Machine"

Det er muligt at købe Hannah Frys "Hello World: How to be Human in the Age of the Machine" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Black Swan, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Hannah Fry skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hannah Fry