Bog & idéHannah Harboe

Bøger skrevet af Hannah Harboe

Læs mere om Hannah Harboe
2 produkter
2 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri
Pædiatrisk fysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædiatrisk fysioterapiGitte Platz
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædiatrisk fysioterapi

Mere om Hannah Harboe

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Hannah Harboe. På listen nedenfor ser du Harboes seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Pædiatrisk fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Hannah Harboes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Hannah Harboe hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Harboe fås kun som indbundet. Derudover er bøgerne fra Harboe inddelt i serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Psykiatri" af Hannah Harboe

"Psykiatri" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i Harboes serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Hannah Harboe "Pædiatrisk fysioterapi"

Hos Bog & idé er "Pædiatrisk fysioterapi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i Harboes serie "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hannah Harboe