Bog & idéHannah Lund

Bøger skrevet af Hannah Lund

Læs mere om Hannah Lund
3 produkter
3 produkter
Snoede Leveveje
Snoede LevevejeHannah Lund og Johanne Havshøj
299,95 DKK
Hardback
(0)
Snoede Leveveje
Trekant
BOEGERTILSTAERKPRIS
TrekantMikkel Jønsson
124,46 DKK
Hardback
(1)
Trekant
1900 Til bords
BOEGERTILSTAERKPRIS
1900 Til bordsHannah Lund
165,96 DKK
Indbundet
(0)
1900 Til bords

Mere om Hannah Lund

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Hannah Lund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Lund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det digitale trip" udgivet af Bloody Amateurs - "1900 Til bords" udgivet af Bloody Amateurs

Hannah Lunds bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Hannah Lund hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Lunds bøger fås i flere forskellige formater. Lunds bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Bloody Amateurs.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hannah Lunds "Det digitale trip"

"Det digitale trip" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Bloody Amateurs, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"1900 Til bords" af Hannah Lund

Hos Bog & idé er "1900 Til bords" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bloody Amateurs.
Detaljer
Fulde navn:
Hannah Lund