Bog & idéHanne Bækgaard Larsen

Bøger skrevet af Hanne Bækgaard Larsen

2 produkter
2 produkter
Familiesygepleje
FamiliesygeplejeErla Kolbrún Svavarsdóttir
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Familiesygepleje
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje

Mere om Hanne Bækgaard Larsen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Hanne Bækgaard Larsen, har du et stort sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Larsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Familiesygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patientstøtte" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Hanne Bækgaard Larsen

Hanne Bækgaard Larsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe Larsens bøger som hæftet. Larsens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kræftsygepleje" af Hanne Bækgaard Larsen

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Hanne Bækgaard Larsen "Familiesygepleje"

Det er muligt at købe Hanne Bækgaard Larsens "Familiesygepleje" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Bækgaard Larsen