Bog & idéHanne Balsby Thingholm

Bøger skrevet af Hanne Balsby Thingholm

Læs mere om Hanne Balsby Thingholm
2 produkter
2 produkter
Det lærende menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det lærende menneskePeter Brodersen
224,96 DKK
Bog
(1)
Det lærende menneske
Didaktisk opslagsbog
Didaktisk opslagsbogDorte Ågård
429,95 DKK
Bog
(2)
Didaktisk opslagsbog

Mere om Hanne Balsby Thingholm

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Hanne Balsby Thingholm. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thingholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Didaktisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Det lærende menneske" udgivet af Gyldendal - "Formålsdrevet uddannelse og undervisning " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Empirisk didaktik" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Evidens og dømmekraft" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Hanne Balsby Thingholm

Der er fem tilgængelige bøger af Hanne Balsby Thingholm hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Hanne Balsby Thingholm kommer i forskellige formater. Hanne Balsby Thingholm bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Didaktisk opslagsbog" af Hanne Balsby Thingholm

Hos Bog & idé er "Didaktisk opslagsbog" tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Hanne Balsby Thingholm. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Det lærende menneske" af Hanne Balsby Thingholm

"Det lærende menneske" er tilgængelig online som bog. Endnu en af Hanne Balsby Thingholm skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Balsby Thingholm