Bog & idéHanne Børner

Bøger skrevet af Hanne Børner

Læs mere om Hanne Børner
2 produkter
2 produkter
Fortællinger 1944-45
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fortællinger 1944-45Hanne Børner
190,86 DKK
Paperback
(0)
Fortællinger 1944-45
Fortællinger 1944-45
STREAM
Fortællinger 1944-45Hanne Børner
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Fortællinger 1944-45

Mere om Hanne Børner

Der er en del bøger af Hanne Børner tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Børners seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fortællinger" udgivet af Historia - "Fortællinger 1944-45" udgivet af Historia

Mere om Hanne Børners bøger

Der er to tilgængelige bøger af Hanne Børner hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Hanne Børner bøger i et udvalg af formater. Børners bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Historia.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fortællinger" af Hanne Børner

Hos Bog & idé er "Fortællinger" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia.

Hanne Børner "Fortællinger 1944-45"

Hos Bog & idé er "Fortællinger 1944-45" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Børner