Bog & idéHanne Christensen

Bøger skrevet af Hanne Christensen

Læs mere om Hanne Christensen
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Gader og stræder i Roskilde Kommune
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gader og stræder i Roskilde KommuneLotte Fang
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Gader og stræder i Roskilde Kommune

Mere om Hanne Christensen

Der findes flere forskellige bøger fra Hanne Christensen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Christensen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Hanne Christensens bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sammenfald" udgivet af Forlaget Gladiator - "Sammenfald" udgivet af Gladiator - "Klasseledelse, fag og danning" udgivet af Gyldendal akademisk - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Dansk industri - sukkerfabrikkerne" udgivet af Guldborgsund Museum - "Blå" udgivet af Gladiator - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Hanne Christensen

Du kan købe syv bøger af Hanne Christensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Hanne Christensen kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sammenfald" af Hanne Christensen

Hos Bog & idé er "Sammenfald" tilgængelig som ebog. "Sammenfald" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Gladiator.

"Sammenfald" af Hanne Christensen

Det er muligt at købe Hanne Christensens "Sammenfald" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gladiator.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Christensen