Bog & idéHanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensen

Bøger skrevet af Hanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensen

Læs mere om Hanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensen
1 produkter
1 produkter
Projektledelse i sundhedsvæsenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Projektledelse i sundhedsvæsenetHanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Projektledelse i sundhedsvæsenet

Mere om Hanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Hanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Sørensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Projektledelse i sundhedsvæsnet" udgivet af Gad - "Projektledelse i sundhedsvæsenet" udgivet af Gad

Mere om Hanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Hanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Sørensen som hæftet. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gad.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Projektledelse i sundhedsvæsnet" af Hanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensen

Hos Bog & idé er "Projektledelse i sundhedsvæsnet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.

Hanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensen "Projektledelse i sundhedsvæsenet"

Det er muligt at købe Hanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensens "Projektledelse i sundhedsvæsenet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Dahlerup og Thomas Hanberg Sørensen