Bog & idéHanne Dahlgaard Hove

Bøger skrevet af Hanne Dahlgaard Hove

Læs mere om Hanne Dahlgaard Hove
1 produkter
1 produkter
Pædiatrisk fysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædiatrisk fysioterapiGitte Platz
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædiatrisk fysioterapi

Mere om Hanne Dahlgaard Hove

Der er blot én bog af Hanne Dahlgaard Hove tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Pædiatrisk fysioterapi". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Pædiatrisk fysioterapi" er desuden udgivet i serien "Fysio/Munksgaard".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædiatrisk fysioterapi" af Hanne Dahlgaard Hove

Hos Bog & idé er "Pædiatrisk fysioterapi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i Hoves serie "Fysio/Munksgaard". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hove, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Dahlgaard Hove