Bog & idéHanne Dauer Keller

Bøger skrevet af Hanne Dauer Keller

Læs mere om Hanne Dauer Keller
3 produkter
3 produkter
Ledelsespsykologi
LedelsespsykologiClaus Elmholdt
369,95 DKK
Paperback
(0)
Ledelsespsykologi
Hverdagslivets følelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hverdagslivets følelserInger Glavind Bo
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagslivets følelser
Coaching - fokus på samtalen
Coaching - fokus på samtalenSøren Willert
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Coaching - fokus på samtalen

Mere om Hanne Dauer Keller

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Hanne Dauer Keller. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Keller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelsespsykologi" udgivet af Samfundslitteratur - "Hverdagslivets følelser" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Relationelle perspektiver på ledelse" udgivet af Gyldendal - "Ledelsespsykologi" udgivet af Samfundslitteratur - "Coaching - fokus på samtalen" i serien "Organisatorisk coaching" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Hanne Dauer Keller

Du kan købe fem bøger af Hanne Dauer Keller her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Kellers bøger fås i samtlige formater. Hanne Dauer Keller bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Dauer Kellers "Ledelsespsykologi"

"Ledelsespsykologi" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Hverdagslivets følelser" af Hanne Dauer Keller

Det er muligt at købe Hanne Dauer Kellers "Hverdagslivets følelser" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Kellers serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Dauer Keller