Bog & idéHanne Fie Rasmussen

Bøger skrevet af Hanne Fie Rasmussen

Læs mere om Hanne Fie Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Empirisk dannelsesforskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empirisk dannelsesforskningMichael Uljens
269,96 DKK
Bog
(2)
Empirisk dannelsesforskning

Mere om Hanne Fie Rasmussen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Hanne Fie Rasmussen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasieskolers visioner om uddannelsesledelse på program-, organisations- og samfundsniveau" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "En moderne og aktuel didaktik" udgivet af Dafolo - "Formålsdrevet uddannelse og undervisning " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Empirisk dannelsesforskning" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Hanne Fie Rasmussen

Hanne Fie Rasmussen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Hanne Fie Rasmussen kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Rasmussen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Fie Rasmussens "Gymnasieskolers visioner om uddannelsesledelse på program-, organisations- og samfundsniveau"

Det er muligt at købe Hanne Fie Rasmussens "Gymnasieskolers visioner om uddannelsesledelse på program-, organisations- og samfundsniveau" som ebog. Med "Gymnasieskolers visioner om uddannelsesledelse på program-, organisations- og samfundsniveau" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Hanne Fie Rasmussen "En moderne og aktuel didaktik"

Det er muligt at købe Hanne Fie Rasmussens "En moderne og aktuel didaktik" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Fie Rasmussen