Bog & idéHanne Foss Hansen

Bøger skrevet af Hanne Foss Hansen

Læs mere om Hanne Foss Hansen
5 produkter
5 produkter
God ledelse
God ledelseSusanne Ekman
379,95 DKK
Hæftet
(0)
God ledelse
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Evaluering af offentlig politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evaluering af offentlig politik og administrationPeter Dahler-Larsen
396,95 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering af offentlig politik og administration
Organiseringen af den offentlige sektor
Organiseringen af den offentlige sektorBirgitta Gomez Nielsen
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Organiseringen af den offentlige sektor
Offentlig styring
Offentlig styringEva Moll Sørensen
489,95 DKK
Hæftet
(1)
Offentlig styring

Mere om Hanne Foss Hansen

Hanne Foss Hansen har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Foss Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "God ledelse" udgivet af Gyldendal - "Organiseringen af den offentlige sektor" udgivet af HansReitzels - "Sociologi" udgivet af Hans Reitzel - "Evaluering i staten" udgivet af Samfundslitteratur - "Organiseringen af den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Evaluering af offentlig politik og administration" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig styring" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Globaliseringens udfordringer" udgivet af Gyldendal

Hanne Foss Hansens bøger

Hanne Foss Hansen har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Hanne Foss Hansen kommer i samtlige formater. Foss Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Foss Hansens "God ledelse"

Det er muligt at købe Hanne Foss Hansens "God ledelse" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Hanne Foss Hansen "Organiseringen af den offentlige sektor"

Det er muligt at købe Hanne Foss Hansens "Organiseringen af den offentlige sektor" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Foss Hansen