Bog & idéHanne Franciska Mortensen

Bøger skrevet af Hanne Franciska Mortensen

Læs mere om Hanne Franciska Mortensen
2 produkter
2 produkter
Sygeplejefaglige problemstillinger
Sygeplejefaglige problemstillingerAnja Reinholt Wacker
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Sygeplejefaglige problemstillinger
Sundhedsinformatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedsinformatikHelle Blomquist
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsinformatik

Mere om Hanne Franciska Mortensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Hanne Franciska Mortensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejefaglige problemstillinger" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsinformatik" udgivet af Gyldendal

Bøger af Hanne Franciska Mortensen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Hanne Franciska Mortensen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe Mortensens bøger som hæftet. Bøgerne af Mortensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hanne Franciska Mortensens "Sygeplejefaglige problemstillinger"

Det er muligt at købe Hanne Franciska Mortensens "Sygeplejefaglige problemstillinger" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Hanne Franciska Mortensen "Sundhedsinformatik"

Det er muligt at købe Hanne Franciska Mortensens "Sundhedsinformatik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Franciska Mortensen