Bog & idéHanne Geist

Bøger skrevet af Hanne Geist

Læs mere om Hanne Geist
2 produkter
2 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Sprogbogen til tysk
Sprogbogen til tyskNanna Bjargum
3029,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Sprogbogen til tysk

Mere om Hanne Geist

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Hanne Geist. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Geists seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprogbogen til tysk" udgivet af L&R Uddannelse - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Sprogbogen til tysk" udgivet af L&R Uddannelse - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Hanne Geist

Hanne Geist har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Hanne Geist kommer i samtlige formater. Geists bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sprogbogen til tysk" af Hanne Geist

Hos Bog & idé er "Sprogbogen til tysk" tilgængelig som spiralryg. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Hanne Geist. Det er L&R Uddannelse, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Hanne Geist "Gymnasiepædagogik"

Hos Bog & idé er "Gymnasiepædagogik" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Geist