Bog & idéHanne Haavind (red.)

Bøger skrevet af Hanne Haavind (red.)

Læs mere om Hanne Haavind (red.)
2 produkter
2 produkter
Barn og unge i psykoterapi. Bd.2 : terapeutiske fremgangsmåter og forandring
Barn og unge i psykoterapi. Bd.2 : terapeutiske fremgangsmåter og forandringHanne Haavind (red.)
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Barn og unge i psykoterapi. Bd.2 : terapeutiske fremgangsmåter og forandring
Barn og unge i psykoterapi. Bd.1 : samspill og utviklingsforståelse
Barn og unge i psykoterapi. Bd.1 : samspill og utviklingsforståelseHanne Haavind (red.)
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Barn og unge i psykoterapi. Bd.1 : samspill og utviklingsforståelse

Mere om Hanne Haavind (red.)

Hvis du leder efter en bog fra Hanne Haavind (red.), ser du et stort udvalg til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af -s bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Hanne Haavind (red.)s bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Barn og unge i psykoterapi. Bd.2 : terapeutiske fremgangsmåter og forandring" udgivet af Gyldendal akademisk - "Barn og unge i psykoterapi. Bd.1 : samspill og utviklingsforståelse" udgivet af Gyldendal akademisk - "Kjønn og fortolkende metode : metodiske muligheter i kvalitativ forskning" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger skrevet af Hanne Haavind (red.)

Du kan finde tre bøger af Hanne Haavind (red.) her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra - fås bare som hæftet. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal akademisk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Haavind (red.)s "Barn og unge i psykoterapi. Bd.2 : terapeutiske fremgangsmåter og forandring"

"Barn og unge i psykoterapi. Bd.2 : terapeutiske fremgangsmåter og forandring" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk.

"Barn og unge i psykoterapi. Bd.1 : samspill og utviklingsforståelse" af Hanne Haavind (red.)

Hos Bog & idé er "Barn og unge i psykoterapi. Bd.1 : samspill og utviklingsforståelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Haavind (red.)