Bog & idéHanne Hartoft

Bøger skrevet af Hanne Hartoft

Læs mere om Hanne Hartoft
6 produkter
6 produkter
Socialret
BOEGERTILSTAERKPRIS
SocialretJohn Klausen & Anne Mørk
503,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialret
Retssikkerhedsloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
RetssikkerhedslovenSøren Blæsbjerg
1439,96 DKK
Hardback
(0)
Retssikkerhedsloven
Socialret
SocialretHanne Hartoft
639,95 DKK
EBOG
(0)
Socialret
Magtanvendelse over for anbragte børn og unge
Magtanvendelse over for anbragte børn og ungeHanne Hartoft
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Magtanvendelse over for anbragte børn og unge
Children's Rights
Children's RightsHanne Hartoft
399,95 DKK
EBOG
(0)
Children's Rights
Children's Rights
Children's RightsHanne Hartoft
399,95 DKK
Hardback
(0)
Children's Rights

Mere om Hanne Hartoft

Hvis du er på jagt efter en bog af Hanne Hartoft, kan du vælge i mellem et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Hartoft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialret" udgivet af Djøf Forlag - "Children's Rights" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Children's Rights" udgivet af Djøf Forlag - "Socialret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Socialret" udgivet af Djøf Forlag - "Magtanvendelse over for anbragte børn og unge" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Magtanvendelse over for anbragte børn og unge" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Hanne Hartofts bøger

Du kan bestille syv bøger af Hanne Hartoft her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Hartofts bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Hartoft er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hanne Hartofts "Socialret"

"Socialret" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Children's Rights" af Hanne Hartoft

Hos Bog & idé er "Children's Rights" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Children's Rights" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Hartoft