Bog & idéHanne Hauer

Bøger skrevet af Hanne Hauer

Læs mere om Hanne Hauer
4 produkter
4 produkter
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik
PædagogikAnita Lyngsø
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Pædagogik
PædagogikDavid Thore Gravesen
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik

Mere om Hanne Hauer

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Hanne Hauer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Hauer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik" udgivet af Gyldendal

Hanne Hauers bøger

Hanne Hauer har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Hauer fås blot som hæftet. Bøgerne af Hauer er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pædagogik i skole og fritid" af Hanne Hauer

"Pædagogik i skole og fritid" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Hanne Hauer "Pædagogik i dagtilbud"

Det er muligt at købe Hanne Hauers "Pædagogik i dagtilbud" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Hauer