Bog & idéHanne Hede Jørgensen

Bøger skrevet af Hanne Hede Jørgensen

Læs mere om Hanne Hede Jørgensen
7 produkter
7 produkter
Legens magi
Legens magiHanne Hede Jørgensen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Legens magi
Anerkendende læsning
Anerkendende læsningHanne Hede Jørgensen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Anerkendende læsning
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan
Pædagogik og fortælling
Pædagogik og fortællingHanne Hede Jørgensen
259,95 DKK
Paperback
(0)
Pædagogik og fortælling
Pædagogiske praksisfortællinger
Pædagogiske praksisfortællingerHanne Hede Jørgensen
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogiske praksisfortællinger
Pædagogers sprog
Pædagogers sprogHanne Hede Jørgensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogers sprog
Sprog som værktøj og legetøj
Sprog som værktøj og legetøjMarie Ludvigsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sprog som værktøj og legetøj

Mere om Hanne Hede Jørgensen

Hvis du søger en bog skrevet af Hanne Hede Jørgensen, ser du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Hede Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Legens magi" udgivet af Akademisk Forlag - "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af HansReitzels - "Kulturfortællinger" udgivet af - - "Pædagogik og fortælling" udgivet af Samfundslitteratur - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Pædagogers sprog" udgivet af Akademisk Forlag - "Anerkendende læsning" udgivet af Akademisk Forlag - "Kulturfortællinger" i serien "Systime academic." udgivet af Gyldendals bogklubber - "TEST - Pædagog i en mangfoldig verden" udgivet af HansReitzels - "Kulturfortællinger" i serien "Systime academic." udgivet af HansReitzels - "Den pædagogiske kultur" udgivet af HansReitzels - "Pædagogiske praksisfortællinger" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af Gyldendal - "Pædagog i en mangfoldig verden" udgivet af Gyldendal - "Kulturfortællinger" i serien "Systime academic." udgivet af Systime - "Pædagogiske praksisfortællinger" udgivet af Gyldendal

Hanne Hede Jørgensens bøger

Du kan købe 17 bøger af Hanne Hede Jørgensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Hede Jørgensens bøger fås i forskellige formater. Hanne Hede Jørgensen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hanne Hede Jørgensens "Den styrkede pædagogiske læreplan"

Hos Bog & idé er "Den styrkede pædagogiske læreplan" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.

Hanne Hede Jørgensen "Legens magi"

Hos Bog & idé er "Legens magi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Hede Jørgensen