Bog & idéHanne Heegaard

Bøger skrevet af Hanne Heegaard

Læs mere om Hanne Heegaard
1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Hanne Heegaard

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Hanne Heegaard. Det er "Palliativ medicin". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hanne Heegaards "Palliativ medicin"

"Palliativ medicin" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hanne Heegaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Heegaard