Bog & idéHanne Høiberg

Bøger skrevet af Hanne Høiberg

Læs mere om Hanne Høiberg
1 produkter
1 produkter
Turen går til Malta
Turen går til MaltaHanne Høiberg
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Malta

Mere om Hanne Høiberg

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Hanne Høiberg. På listen nedenfor finder du de seneste af Høibergs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Malta" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af JP/Politikens Hus - "Turen går til Malta" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Malta " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Hanne Høibergs bøger

Du kan købe tre bøger af Hanne Høiberg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Hanne Høiberg fås i forskellige formater. Høibergs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til Malta" af Hanne Høiberg

"Turen går til Malta" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Høibergs serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er JP/Politikens Hus, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Malta" af Hanne Høiberg

Hos Bog & idé er "Turen går til Malta" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Turen går til Malta" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Høiberg