Bog & idéHanne Jessen Krarup

Bøger skrevet af Hanne Jessen Krarup

Læs mere om Hanne Jessen Krarup
2 produkter
2 produkter
Forandringsledelse uden forandringslede
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forandringsledelse uden forandringsledeHanne Jessen Krarup
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Forandringsledelse uden forandringslede
Forandringsledelse uden forandringslede
Forandringsledelse uden forandringsledeHanne Jessen Krarup
269,00 DKK
e-bog
(0)
Forandringsledelse uden forandringslede

Mere om Hanne Jessen Krarup

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af Hanne Jessen Krarup. På listen nedenfor finder du Krarups nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forandringsledelse uden forandringslede" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Forandringsledelse uden forandringsledelse - Indlysende og komplekst" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Forandring føles, og følelser forandrer " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Forandringsledelse uden forandringslede" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Hanne Jessen Krarups bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Hanne Jessen Krarup hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Krarups bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Krarup skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hanne Jessen Krarups "Forandringsledelse uden forandringslede"

Det er muligt at købe Hanne Jessen Krarups "Forandringsledelse uden forandringslede" som e-bog. "Forandringsledelse uden forandringslede" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Hanne Jessen Krarup "Forandringsledelse uden forandringsledelse - Indlysende og komplekst"

Det er muligt at købe Hanne Jessen Krarups "Forandringsledelse uden forandringsledelse - Indlysende og komplekst" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Forandringsledelse uden forandringsledelse - Indlysende og komplekst" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Jessen Krarup