Bog & idéHanne Kirk og Ida Krøgholt

Bøger skrevet af Hanne Kirk og Ida Krøgholt

Læs mere om Hanne Kirk og Ida Krøgholt
1 produkter
1 produkter
Fagdidaktik i teater og drama
Fagdidaktik i teater og dramaHanne Kirk og Ida Krøgholt
339,95 DKK
Hæftet
(1)
Fagdidaktik i teater og drama

Mere om Hanne Kirk og Ida Krøgholt

Der er bare én bog af Hanne Kirk og Ida Krøgholt tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Fagdidaktik i teater og drama". Det er Frydenlund, der har udgivet den på dansk. "Fagdidaktik i teater og drama" er desuden tilknyttet serien "Didaktik".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fagdidaktik i teater og drama" af Hanne Kirk og Ida Krøgholt

Det er muligt at købe Hanne Kirk og Ida Krøgholts "Fagdidaktik i teater og drama" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Didaktik". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Dette er en også en fantastisk bog fra Krøgholt, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Kirk og Ida Krøgholt