Bog & idéHanne Kirk

Bøger skrevet af Hanne Kirk

Læs mere om Hanne Kirk
5 produkter
5 produkter
Fagdidaktik i teater og drama
Fagdidaktik i teater og dramaHanne Kirk og Ida Krøgholt
339,95 DKK
Hæftet
(1)
Fagdidaktik i teater og drama
#7 Fortæl historier
#7 Fortæl historierHanne Kirk
39,95 DKK
EBOG
(0)
#7 Fortæl historier
Fortæl historier
Fortæl historierHanne Kirk
89,95 DKK
Paperback
(0)
Fortæl historier
Fagdidaktik i teater og drama
Fagdidaktik i teater og dramaHanne Kirk
499,95 DKK
EBOG
(1)
Fagdidaktik i teater og drama
#7 Tell stories
#7 Tell storiesHanne Kirk
39,95 DKK
EBOG
(0)
#7 Tell stories

Mere om Hanne Kirk

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Hanne Kirk. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Kirk.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Hanne Kirks bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "#7 Fortæl historier" i serien "Højskolens 10 bud" udgivet af Forlaget Højskolerne - "#7 Tell stories" i serien "10 Lessons from the Folk High School" udgivet af Forlaget Højskolerne - "Familiekalender med illustrationer fra Højskolesangbogen for børn " i serien "Højskolens 10 bud" udgivet af Forlaget Højskolerne - "Fortæl historier" udgivet af FFD's forlag - "Vampyr" udgivet af Kandor - "Erhvervsret - opgaver og materialer" udgivet af Gad - "Fagdidaktik i teater og drama" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "Fagdidaktik i teater og drama" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "Flæskesøndag" udgivet af Drama - "Syndflod" udgivet af Drama - "Programkoncepter" udgivet af Thomson - GadJura

Hanne Kirks bøger

Der er 11 tilgængelige bøger af Hanne Kirk hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Hanne Kirk bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Kirk udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"#7 Fortæl historier" af Hanne Kirk

"#7 Fortæl historier" findes på den digitale boghylde som ebog. "#7 Fortæl historier" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Højskolens 10 bud". Det er Forlaget Højskolerne, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"#7 Tell stories" af Hanne Kirk

"#7 Tell stories" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "#7 Tell stories" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Kirks serie "10 Lessons from the Folk High School". Det er Forlaget Højskolerne, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Kirk