Bog & idéHanne Kjærulff & Niels Fenger

Bøger skrevet af Hanne Kjærulff & Niels Fenger

Læs mere om Hanne Kjærulff & Niels Fenger
1 produkter
1 produkter
Appeltilladelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
AppeltilladelserHanne Kjærulff & Niels Fenger
584,96 DKK
Hardback
(0)
Appeltilladelser

Mere om Hanne Kjærulff & Niels Fenger

Der er blot én bog af Hanne Kjærulff & Niels Fenger tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Appeltilladelser". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Appeltilladelser" af Hanne Kjærulff & Niels Fenger

Det er muligt at købe Hanne Kjærulff & Niels Fengers "Appeltilladelser" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Fenger, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Kjærulff & Niels Fenger