Bog & idéHanne Knoblauch

Bøger skrevet af Hanne Knoblauch

Læs mere om Hanne Knoblauch
1 produkter
1 produkter
Pædiatrisk fysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædiatrisk fysioterapiGitte Platz
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædiatrisk fysioterapi

Mere om Hanne Knoblauch

Du kan kun finde en enkelt bog af Hanne Knoblauch her hos Bog & idé. Det er "Pædiatrisk fysioterapi". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Pædiatrisk fysioterapi" er desuden en del af serien "Fysio/Munksgaard".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pædiatrisk fysioterapi" af Hanne Knoblauch

"Pædiatrisk fysioterapi" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er med i Knoblauchs serie "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Knoblauch, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Knoblauch