Bog & idéHanne Knudsen

Bøger skrevet af Hanne Knudsen

Læs mere om Hanne Knudsen
4 produkter
4 produkter
”Har vi en aftale?”
”Har vi en aftale?”Hanne Knudsen
179,95 DKK
EBOG
(0)
”Har vi en aftale?”
Ledelse af uddannelse
Ledelse af uddannelseJustine Grønbæk Pors m.fl.
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af uddannelse
Leg på spil
Leg på spilJens Erik Kristensen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Leg på spil
At skabe en professionel
BOEGERTILSTAERKPRIS
At skabe en professionelMarie Østergaard Møller
260,96 DKK
Hæftet
(0)
At skabe en professionel

Mere om Hanne Knudsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Hanne Knudsen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Knudsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvan 113 Skole-hjem-samarbejde" i serien "KvaN" udgivet af KvaN - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "At skabe en professionel" udgivet af Gyldendal - "Har vi en aftale?" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal

Mere om Hanne Knudsens bøger

Du kan finde fem bøger af Hanne Knudsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Hanne Knudsen bøger i et udvalg af formater. Knudsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kvan 113 Skole-hjem-samarbejde" af Hanne Knudsen

Hos Bog & idé er "Kvan 113 Skole-hjem-samarbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Knudsens serie "KvaN". Det er KvaN, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Hanne Knudsen "Velfærdsledelse"

Hos Bog & idé er "Velfærdsledelse" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Velfærdsledelse" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Knudsen