Bog & idéHanne L. Pedersen

Bøger skrevet af Hanne L. Pedersen

Læs mere om Hanne L. Pedersen
2 produkter
2 produkter
Orkis uden grænser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Orkis uden grænserHanne L. Pedersen
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Orkis uden grænser
Juletræspynt i Mini orkis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Juletræspynt i Mini orkisHanne L. Pedersen
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Juletræspynt i Mini orkis

Mere om Hanne L. Pedersen

Hvis du mangler en bog skrevet af Hanne L. Pedersen, ser du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Pedersens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Juletræspynt i Mini orkis" udgivet af Løven - "Orkis til hverdag og fest" udgivet af Løven - "Orkis uden grænser" udgivet af Løven

Bøger skrevet af Hanne L. Pedersen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Hanne L. Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Pedersens bøger kommer i et udvalg af formater. Pedersens bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Løven.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Juletræspynt i Mini orkis" af Hanne L. Pedersen

"Juletræspynt i Mini orkis" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Løven, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Orkis til hverdag og fest" af Hanne L. Pedersen

Dette er en også en fantastisk bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Løven, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne L. Pedersen