Bog & idéHanne Larsson

Bøger skrevet af Hanne Larsson

Læs mere om Hanne Larsson
2 produkter
2 produkter
Miljøterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
MiljøterapiRandi Luggin
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Miljøterapi
Psykodynamisk organisationspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk organisationspsykologiRandi Luggin
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykodynamisk organisationspsykologi

Mere om Hanne Larsson

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Hanne Larsson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Larsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Miljøterapi" udgivet af HansReitzels - "Miljøterapi" udgivet af Gyldendal - "Psykodynamisk organisationspsykologi" udgivet af Gyldendal

Hanne Larssons bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Hanne Larsson hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Hanne Larsson bøger i forskellige formater. Larssons bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hanne Larssons "Miljøterapi"

Hos Bog & idé er "Miljøterapi" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med "Miljøterapi" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Miljøterapi" af Hanne Larsson

Hos Bog & idé er "Miljøterapi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Larsson