Bog & idéHanne Lis Madsen

Bøger skrevet af Hanne Lis Madsen

Læs mere om Hanne Lis Madsen
2 produkter
2 produkter
Orkis uden grænser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Orkis uden grænserHanne L. Pedersen
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Orkis uden grænser
Juletræspynt i Mini orkis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Juletræspynt i Mini orkisHanne L. Pedersen
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Juletræspynt i Mini orkis

Mere om Hanne Lis Madsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Hanne Lis Madsen. På listen nedenfor ser du Madsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Juletræspynt i Mini orkis" udgivet af Løven - "Orkis uden grænser" udgivet af Løven

Bøger af Hanne Lis Madsen

Der er to tilgængelige bøger af Hanne Lis Madsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Madsen kommer bare som hæftet. Madsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Løven.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Lis Madsens "Juletræspynt i Mini orkis"

Det er muligt at købe Hanne Lis Madsens "Juletræspynt i Mini orkis" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Løven, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Orkis uden grænser" af Hanne Lis Madsen

"Orkis uden grænser" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Løven, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Lis Madsen