Bog & idéHanne Mainz

Bøger skrevet af Hanne Mainz

Læs mere om Hanne Mainz
4 produkter
4 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiKai Døssing
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Ortopædkirurgi
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon
Perspektiver på udsathed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på udsathedMads Uffe Pedersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på udsathed

Mere om Hanne Mainz

Hanne Mainz har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Mainz' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Perspektiver på udsathed" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Hanne Mainz

Der er fem tilgængelige bøger af Hanne Mainz hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Hanne Mainz kan købes i flere formater. Mainz' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hanne Mainz' "Klinik"

Det er muligt at købe Hanne Mainz' "Klinik" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Mainz' serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Hanne Mainz "Sygeplejeleksikon"

"Sygeplejeleksikon" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Mainz