Bog & idéHanne Malene Dahl

Bøger skrevet af Hanne Malene Dahl

Læs mere om Hanne Malene Dahl
2 produkter
2 produkter
En køn stat?
En køn stat?Hanne Marlene Dahl
39,95 DKK
EBOG
(0)
En køn stat?
Regulering og velfærdsprofesionelle identitet(er)
Regulering og velfærdsprofesionelle identitet(er)Hanne Malene Dahl
35,95 DKK
EBOG
(0)
Regulering og velfærdsprofesionelle identitet(er)

Mere om Hanne Malene Dahl

Hanne Malene Dahl har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Dahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En køn stat?" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Regulering og velfærdsprofesionelle identitet(er)" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Hanne Malene Dahls bøger

Hanne Malene Dahl har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Dahls bøger fås bare som ebog. Bøgerne af Dahl er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En køn stat?" af Hanne Malene Dahl

Hos Bog & idé er "En køn stat?" tilgængelig som ebog. "En køn stat?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Dahls serie "Sociologi". Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Hanne Malene Dahl "Regulering og velfærdsprofesionelle identitet(er)"

Det er muligt at købe Hanne Malene Dahls "Regulering og velfærdsprofesionelle identitet(er)" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Regulering og velfærdsprofesionelle identitet(er)" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Dahls serie "Sociologi". Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Malene Dahl