Bog & idéHanne Munck

Bøger skrevet af Hanne Munck

Læs mere om Hanne Munck
1 produkter
1 produkter
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider

Mere om Hanne Munck

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Hanne Munck. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Muncks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Fædre og fødsler" udgivet af Frydenlund - "Gode råd om amning" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaard - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal

Hanne Muncks bøger

Hanne Munck har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Muncks bøger fås i udvalgte formater. Muncks bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mad, mennesker og måltider" af Hanne Munck

Hos Bog & idé er "Mad, mennesker og måltider" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Fædre og fødsler" af Hanne Munck

Endnu en af Hanne Munck skønne bøger, som er værd at læse. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Munck